Om oss

Catering är ett ord som många får negativa vibbar av. Det har vi också viss förståelse för. Rent historiskt så har tjänsten catering lämnat mer att önska i Sverige.

Beställde man catering för några år sedan så handlade det mer om en mobil skolbespisning än om den välutvecklade tjänst vi ser idag. Fram med kastruller och stora kärl, fyllda med ljummen mat späckad med grädde. Det är så det sett ut och det är klart att just den upplevelsen sällan landar väl om man vill ordna en fest som folk talar om i framtiden.

Numera dock: catering ger dig allt du behöver. Genom att andra kulturer och annan typ av mat tagit plats i branschen så har utvecklingen nått nya höjder. Idag så handlar det om att beställa mat som håller absolut högsta kvalitet, där råvaror är noga utvalda och där tjänsterna i övrigt – servering, underhållning, lokaler exempelvis – även de håller högsta kvalitet. Catering idag är att välja den säkra vägen till en lyckad fest – oavsett vilken typ av fest det handlar om. På den här sidan kommer vi att dyka djupt ner i catering och plocka fram tips, råd och tankar om hur du ska tänka och hur du ska agera för att hitta rätt företag för den fest du planerar.

Vi kommer här även att ge tips om hur du själv ska lyckas. Vilken mat är enkel att laga, hur ska man tänka med bordsplacering, vilka lekar och vilken underhållning brukar lätta upp stämningen och hur pass noga måste man egentligen planera en tillställning? Här får du svaren du behöver. Välkommen!