Kategorier
Catering

Företagscatering Stockholm – ta maten på allvar 

Ska ditt företag ordna ett större möte med leverantörer eller potentiella investerare? Är det dags för den årliga kick-offen med företaget – eller planerar ni en konferens för att sätta igång året? Oavsett om det handlar om ett möte, en konferens, ett julbord eller någonting annat så blir mat och dryck en riktigt viktig faktor. 

Med rätt företagscatering i Stockholm så garanteras ni en succé, med fel partner inom detta så kan ert företag framstå som snåla och som ett företag som har dålig smak. Vilket, givetvis, kan vara direkt förödande om det handlar om framtida affärer och relationer. 

Hur ska man då tänka gällande företagscatering i Stockholm? Vi radar upp några tips och råd i denna fråga och som följer: 

  • Sätt en budget. Priset för företagscatering i Stockholm är väldigt varierande, men det finns ingenting som säger att de absolut dyraste alternativen är de bästa. Ett råd är att sätta en budget för vad maten får kosta och sedan kontakta olika företag och se över vad de kan erbjuda för lösningar inom den sagda kostnaden. 
  • Kolla referenser. Hur vet du att företaget kan leverera? Det kan du aldrig veta, men du kan åtminstone skaffa sig en bättre bild av hur de jobbar med företagscatering i Stockholm – och hur de tidigare har jobbat. Viktigt är att du alltid kollar upp omdömen på nätet och att du även ser till att få nummer att ringa. Vilka andra företag i Stockholm har anlitat dem för företagscatering i Stockholm och hur nöjda är de med mat, dryck och service? Referenser ger säkrare val. 
  • Flexibilitet. Alla har olika behov och preferenser vad gäller definitionen av god mat och bra service. Det du bör göra är att välja en flexibel partner inom företagscatering i Stockholm. Med detta menar vi att ni tillsammans ska kunna jobba fram en tilltalande meny. Företaget tar fram olika alternativ baserat på exempelvis antalet gäster, eventuella allergier och där både vegetariska och veganska alternativ finns med. Du är den som i slutändan väljer vilket av dessa förslag som bäst passar för er tillställning. 

Mer information om catering för ditt företag kan du hitta på webbsida företagscateringstockholm.se