Kategorier
Mat

I Stockholm är det populärt att äta tapas

Brukar du vara sugen på att äta tapas? Tapas är ett samlingsord för smårätter som finns i många olika varianter. Om du vill äta tapas i Stockholm kan du njuta av en Calamares a la Alanduza.

Vad vill du helst äta när du går ut och äter i Stockholm? En del går ut och äter samma typ av mat varje gång, medan andra vill variera maten. Någonting som är populärt att äta ute är tapas och du kanske själv har ätit det vid något tillfälle. När du äter tapas kan du få lite olika rätter att njuta av och behöver inte binda dig till en enda tallrik. Det är mysigt att gå ut och äta tapas i Stockholm på en trevlig restaurang. Vad sägs om Ceviche de salmón eller en Plato de queso con membrillo? Visst låter det väldigt gott och dessa rätter och en hel del annat smaskigt kan du äta på en restaurang som erbjuder tapas.

Tapas och det spanska köket är populärt

Några karaktäristiska spanska rätter är bland annat tapas, paella och tortilla. Tapas är ett samlingsnamn för olika smårätter som kan serveras både kalla och varma. Det kan vara friterad eller stekt mat och annan mat som serveras i små portioner. Dessa små goda rätter kan ätas som snacks, mellanmål, aptitretare eller vid någon annan måltid. Det finns mycket att välja på så det finns något som passar alla hungriga magar. En Boniato frito kanske vore spännande att prova?